Ale!

Artemis Kietaisuneule

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Artemis on monikäyttöinen, pehmeästä 100% pellavasta neulottu edelläkävijän monitoimineule, jota voit käyttää yhtä hyvin joogassa kuin juhlissakin. Kietaisuneule on huivimainen asuste jonka voit pukea topiksi/boleroksi, käyttää ponchomaisena puserona tai kietoa kaulaasi muhkeaksi huiviksi.

Kietaisuneuleessa ei ole hihoja, mutta se on muotoiltu siten, että se laskeutuu ”hihamaisesti” olkapäiden ja olkavarsiesi peitoksi. Upea sekä juhlassa että arjen muuntuvana luottoasusteena!

Artemiksen voi kietaista puseroksi kahdella eri tavalla. Kietaistuna ristikkäin eteen neule korostaa kauniisti vyötäröä ja takaosa peittää selkäsi. Takaosan ollessa edessä tyyli on ponchomainen ja jättää yläselän paljaaksi.

Joka kerta pukiessasi neuleen voit valita, jätätkö saumapuolen liehumaan vapaasti vai sidotko neuleen vartalonmyötäisesti.

Kauniisti muotoiltu malli imartelee jokaista vartaloa ja takaa että neule ei koskaan jää sinulle liian pieneksi tai liian suureksi.

Neuleen pääntien reunassa on ommeltu käänne, joten se ei rullaannu.

Yksi koko joka sopii parhaiten XS-XXL kokoiselle.

Sauman pituus n.46cm,

Solmimisnauhan pituus n.60 cm.

Artemis Kietaisuneule valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika on 4-14 päivää.

Neuleella on kolmen kuukauden huoltotakuu!

Lisää tapoja pukea Artemis:

Pariisitar:

Sauman ollessa toisen olkapään ja olkavarren suuntaisesti vie neuleen toinen ”häntä” kainalon alta ja tuo yli toisen hartian, toinen häntä kiertää myös olan yli ja eteen. Solmi nauhat rinnalle.

Vilukissa:

Sauma edessä, takana tai sivulla, kieputa molemmat hännät kaulan ympärille, saat suuren kaulahuivin joka suojaa myös ylävartalosi.

Vapaamatkustajatar:

”Paketoi” nauhat (ks. kuva) ja anna neuleen riippua vapaasti olkapäilläsi.

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää ”pesuksi”. Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa.

Säilytä neule väljästi viikattuna.

Väri

Musta, Luonnonpellava