Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan toimitus- ja maksuehdot

Sussie verkkokaupan tuotteet toimitetaan Postin ja matkahuollon kautta, toimituskulut näkyvät ostoskorissa. Tilausten toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää. Mikäli Postilla tai Matkahuollolla on toimitusviiveitä, valitettavasti emme pysty vaikuttamaan niihin. Tilaukset lähetetään arkisin klo 17 mennessä poikkeustilanteita lukuunottamatta. Tilauksesta saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tuotteilla on 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sussie.fi Maksunpalautus tehdään tilauksella käytetylle maksutavalle, kun palautus on saapunut meille.

Noutamatta jätetty paketti ei ole palautus ja veloitamme siitä 8,90€ suuruisen käsittelymaksun.

Mikäli huomaat, että tuotteessa on jotakin vikaa, otathan siinä tapauksessa yhteyttä puhelimitse 040-5122771 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@sussie.fi. Puheluihin vastataan arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Maksutapana verkkokaupassa maksunvälittäjänä  Klarnan vaihtoehdot sekä Paytrail mobiilimaksutavat. Maksutapojen ehtoihin pääset tutustumaan tästä

Paytrail maksuehdot:

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Klarnan maksuehdot

 

https://www.klarna.com/fi/ehdot/ 

 

 

Yhteystiedot

Tmi Sussie (y-tunnus 1999491-4)

Husontie 434

21530 Paimio

0405122771

asiakaspalvelu@sussie.fi